Joonas

Olen nelikymppinen oulunkyläläinen liiketoiminnan kehitysjohtaja. Olen naimisissa ja kahden Etelä-Afrikasta adoptoidun pojan isä.

Synnyin ja kävin kouluni Jyväskylässä. Muutin Helsinkiin vuonna 1996 ja vuosien saatossa olen asunut Itäkeskuksessa, Kruununhaassa, Töölössä, Maunulassa ja viime vuodet Oulunkylässä.

Olen koko työelämäni työskennellyt tietojärjestelmien kehitykseen liittyvissä tehtävissä muun muassa konsultointiyhtiö Reaktorilla. Vuonna 2018 siirryin konsultoinnista liiketoiminnan kehitysjohtajaksi Barona Logistiikalle ja nykyisin vastuullani on kaikkien Baronan palvelualojen digi- ja tietojärjestelmäkehitys.

Rakkain harrastukseni on miekkailu. Oman kuntoliikunnan ja veteraanikisailun lisäksi olen toiminut Suomen suurimman miekkailuseuran Helsingin miekkailijoiden puheenjohtaja ja valmentanut kymmenisen vuotta seuran junioreja. Tällä hetkellä toimin Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton puheenjohtajana ja Pohjoismaiden miekkailu-union hallituksessa. Olen myös usean kauden ajan toiminut Adoptioperheet ry:n hallituksessa. 

Politiikan piirissä olen toiminut erilaisissa luottamustehtävissä. 2013 – 2017 toimin Helsingin kaupungin liikuntalautakunnassa ja 2017 – 2019 olin Vihreiden puoluevaltuuskunnan jäsen. Tällä hetkellä toimin Mäkelänrinteen uimakeskuksen hallituksessa ja varavaltuutettuna.

Pidä blogia WordPress.comissa.
%d bloggaajaa tykkää tästä: