Ehdolla puoluevaltuuskuntaan

Pohjois-Helsingin Vihreät ry on asettanut minut ehdolle Vihreiden puoluevaltuuskuntaan.  Puoluevaltuuskunta päättää Vihreiden keskeisistä poliittisista linjanvedoista, puolueen budjetista ja muun muassa hyväksyy puolueen uudet jäsenyhdistykset. Uusi puoluevaltuuskunta valitaan kesäkuussa puoluekokouksessa Tampereella. 

Ehdokasesittelyni alla: 

Olen 41-v. helsinkiläinen it-asiantuntija ja tutkimusjohtaja.

Lähdin politiikkaan vuonna 2010, koska haluan olla rakentamassa sellaista Suomea, jossa on tilaa kaikille suomalaisille ihonväristä, etnisestä alkuperästä tai muusta huolimatta. Olen ollut kahdesti ehdolla kuntavaaleissa ja kuulunut Mäkelänrinteen uintikeskuksen hallitukseen, liikuntalautakuntaan ja -jaostoon, tietotekniikkajaostoon ja digitalisaatiotoimikuntaan.

Mielestäni puolueen keskeisen tavoitteen tulee olla murtautuminen lopullisesti yhdeksi maan suurista puolueista. Villen puheenjohtajakausi ja historiallinen kuntavaalitulos tarjoavat tähän loistavat lähtökohdat.

Vihreiden pitää tarjota vaihtoehto, jossa syrjäytymistä torjutaan panostamalla koulutukseen ja  ennaltaehkäisevään sosiaali- ja nuorisotyöhön. Painopisteen pitää olla ihmisten toimintakyvyn ylläpitämisessä, ei vain ongelmien laastaroinnissa.

Haluan, että päätöksenteko perustuu tutkittuun tietoon eikä asiantuntijoita sivuuteta ”kaiken maailman dosentteina”.

Käsillä on nyt viimeiset hetket ymmärtää, ettei aikamme suurin uhka ole terrorismi, turvapaikanhakijat, monikulttuurisuus tai edes nouseva kansallismielisyys vaan ilmastonmuutos.

Verkkosivuni: http://lyytinen.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
%d bloggaajaa tykkää tästä: