Liikuntalautakunta 2.3. 2017

LIIKUNTAJOHTAJA

4 Liikuntalautakunnan esitys kaupunginhallitukselle sisäliikuntapalveluiden ja ulkoliikuntapalveluiden osastojen päälliköiden avoimien virkojen hoidosta ajalla 1.3.2017–31.5.2017  (pdf) (html)

Ennen uuden johtamisjärjestelmän voimaantuloa virkaa aikaisemmin hoitaneet virkamiehet hoitaisivat vanhat tehtävänsä omien uusien toimiensa ohella. Ok.

5 Liikuntajohtajan sijaisten määrääminen ajalle 3.3.2017 – 31.5.2017 (pdf) (html)

ok.

6 Liikuntatoimen ja Helsinki Cup Oy:n välinen tapahtumayhteistyösopimus koskien Helsinki Cup 2017 -turnausta (pdf) (html)

Liite 1 Sopimus_Helsinki Cup 2017_Helsingin liikuntatoimi_final (002)

 

Liikuntalautakunta päättää myöntää 20 000 euroa Helsinki Cup 2017 -turnaukselle liitteenä olevan tapahtumayhteistyösopimuksen mukaisesti.

Vuonna 2016 Helsinki Cup sai erillistä liikuntatapahtumien järjestämiseen myönnettyä tapahtuma-avustusta 10 000€. Tänä vuonna tapahtuma-avustuspäätöksiä ei ole vielä tehty, mutta se, että samaa tapahtumaa avustetaan saman viraston kautta usealla eri tavalla on kyllä vähän ongelmallista.  Tästä pitää taas keskustella.

Sinänsä tapahtuma on mitä mainioin ja tukemisen arvoinen.

SISÄLIIKUNTAPALVELUT

screen-shot-2017-02-28-at-20-06-221 Liikuntalautakunnan lausunto kaupunginhallitukselle valtuutettu Tuomo Valokaisen ym. valtuutettujen valtuustoaloitteeseen, jossa esitetään Vaarala-Jakomäen alueen uimakuoppien kehittämistä maauimalaksi ja virkistysalueeksi (pdf) (html)

 

Viime lautakunnassa käsiteltiin edellinen maauimaloita koskeva valtuustoaloite, silloin Kannelmäen alueelle. Nyt maauimalaa haikaillaan Vaarala-Jakomäen seutuville. Alue on ilmeisesti luontoarvoiltaan erittäin merkittävä, mikä saattaa hankaloittaa mahdollista kehittämistä.

Muuten samanlainen lausunto kuin edelliseen: ei ole tällä hetkellä rahaa ja jos olisi tehdään alueellinen tarvekartoitus siitä, mihin mahdollinen uusi maauimala pitäisi sijoittaa.

Ok.

ULKOLIIKUNTAPALVELUT

1 Maa-alueen vuokraus Tapanilan urheilukentän yhteydestä Malmin Palloseura ry:lle perustettavan yhtiön nimiin (pdf)(html)

Päätöshistoria (pdf) (html)

Aikaisemmassa kokouksessa haettiin kh:lta valtuutusta, nyt vuokrataan.

2 Maa-alueen vuokraaminen Lassilan liikuntapuiston alueelta POHU Areena Oy:lle (pdf) (html)

Päätöshistoria (pdf) (html)

Sama juttu kun edellä.

HALLINTOPALVELUT

screen-shot-2017-02-28-at-20-27-231 Liikuntalautakunnan esitys kaupunginhallitukselle venesatamayksikön väistötilojen hankesuunnitelmasta (pdf) (html)

Liite 5 Tilakeskuksen lausunto

Kruunuvuorenrannan ja Ourit-saaren jälkeen yritetään nyt saada tukikohta Rajasaareen. Hyvältä näyttää.

 

2 Liikuntalautakunnan lausunto Helepa ry:lle koskien liikuntatoimen tilankäyttöavustuksia (pdf) (html)

Liite 1 Vetoomus seuran tilojen käyttöön kohdistuvasta tuesta

Ok. Pieni seura on pahoillaan siitä, että avustusjärjestelmän uudistus on ollut heille epäedullinen. Tässä kohden avutusjärjestelmä kuitenkin toimii niin kuin se suunniteltiin, eli se vähentää eri seurojen ja urheilulajien välistä epätasa-arvoa.

 

Screen Shot 2017-02-28 at 20.39.13.png3 Liikuntalautakunnan esitys kaupunginhallitukselle Paloheinän ulkoilumajan huoltohallin hankesuunnitelmasta (pdf) (html)

Liite 3 Asemapiirustus

Liite 4  Pohjapiirustus

 

Paloheinän hiihtomajan huoltorakennuksen hankesuunnitelma. Ok.

4 Stadi Cup ry:n hakemus kenttävuokrien alentamiseksi vuodelle 2017 (pdf) (html)

Liite 1 Anomus kenttävuokrien alentamiseksi

Stadi cupissa noin 7 000 osallistujaa ja Helsinki Cupissa 20000, joten rahasummat joilla tapahtumia tuetaan ovat ihan linjassa (10 500€ ja 20 000€ + alennetut kenttämaksut). Ok.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
%d bloggaajaa tykkää tästä: