Liikuntalautakunta 5.11.

Edellinen kokous taisi olla ensimmäinen koko kaudella, josta en ehtinyt millään kirjoittaa blogia etukäteen. Kokouksen pöytäkirja löytyy täältä. Tärkeimmät asiat olivat Stadion-säätiön lainahakemuslausunto ja pitkään valmistellun avustusjärjestelmän uudistuksen viimeistely, eli myöntämisperusteiden ja hakuohjeen lopullinen päättäminen. Varsinkin jälkimmäisestä käytiin vilkas keskustelu, mutta päätettiin (mielestäni aivan oikein) esityksen mukaisesti.

LIIKUNTAJOHTAJA

Liikuntalautakunnan lausunto kaupunginhallitukselle valtuutettu Ville Jalovaaran valtuustoaloitteesta koskien Kallahden valaistusta (pdf) (html)

Ville Jalovaara on tehnyt valtuustoaloitteen ulkoilureitinpätkän valaisemisesta Vuosaaressa. Esityksessä todetaan, ettei kannata päättää tästä ennen ranta-alueiden ja rantareittien valaistuksen yleissuunnitelman valmistumista. Kuulostaa järkevältä.

Kannelmäen lähiliikuntaalue.

Kannelmäen lähiliikuntapaikka.

Kannelmäen liikuntapuiston lähiliikuntapaikan uudisrakennustyön tilaaminen (pdf) (html)

Liite 4 Avauspöytäkirja

Valittaneen tarjouskilpailun halvimman tarjouksen tehnyt Jäämestarit Oy. Sitten täytyy sanoa, että oma virkamieskielitaitoni ei riitä seuraavien virkkeiden ymmärtämiseen, täytyy pyytää selvitystä kokouksessa:

Työn kustannuksista maksetaan enintään 400 000,00 euroa tililtä 450001/208 29 03 061 10 ja muut mahdolliset lisä- ja muutostyöt vuoden 2016 työohjelman mukaisilla määrärahoilla.

Samalla lautakunta tarkistaa tämän asian heti kokouksessa.

Tarkastaa heti? Tämän? Minkä? Oletettavasti kuitenkin ok.

Teräsputkiponttonilaiturien tilaaminen (pdf) (html)

Liite 4 Viranomaislaiturit avauspöytäkirja

Kauppatorille tilataan viranomaiskäyttöön teräsputkiponttonilaituri, koska Katajanokan kylpylän rakentaminen edellyttää nykyisen siirtämistä. Kaksi tarjousta suljetaan pois kilpailutuksesta, koska eivät täytä kilpailutuksen ehtoja, koska näiden käyttämä aliurakoitsija Reittitiimi Oy ei täytä kahden miljoonan vähimmäisliikevaihtovaatimusta. Sinänsä pitäisi pohtia onko noin iso liikevaihtovaatimus perusteltu osa-alihankkijalta 400 000€ urakassa, mutta koska tämä ehto tarjouspyynnössä oli ollut, niin sitä on sitten noudatettava.

MERELLISET PALVELUT

Screen Shot 2015-11-02 at 18.00.02Maa-alueen pitkäaikainen vuokraaminen Eteläiseltä Hummalluodolta Merimelojat ry:lle (pdf) (html)

Merimelojien majan vuokraaminen Merimelojat ry:lle (pdf)(html)

Päätöshistoria (pdf) (html)

Vuokrataan kaupungin maja ja siihen liittyvä maa-alue Töölöstä Merimelojille.

Ok.

HALLINTOPALVELUT

Liikuntatapahtumien avustusperusteiden vahvistaminen vuodelle 2016 (pdf) (html)

70000€ tapahtuma-avustusklöntin avustusperusteet ja valtuutus että jakamisesta saa päättää liikuntajohtaja. Ok. Aikaisemmin tämä päätettiin lautakunnassa, mutta koska valtaosa avustussummista on pieniä alle tuhannen euron summia, näin tämä menee tehokkaammin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
%d bloggaajaa tykkää tästä: