Liikuntalautakunta 7.10. 2014

4. Liikuntalautakunnan lausunto kaupunginhallitukselle koskien Stiftelsen Arcadan lainahakemusta (pdf) (html)

Liite 1 Lainahakemus

Liite 2 Hankesuunnitelma

Liite 3 Balansbok 2013

Vakavarainen Stiftelsen Arcadan haluaa rakentaa Ammattikorkeakoulu Arcadan yhteyteen uuden liikuntahallin liikunnanohjaajien ja terveyden edistämisen koulutusohjelmaa sekä fysioterapian koulutusohjelmaa varten.  Lisärahoitusta on tulossa muilta säätiöiltä ja oman pääoman osuus on poikkeuksellisen suuri. Liikuntahalli tulee palvelemaan myös muita liikkujia, ennen kaikkea telinevoimistelua. Tällaista on helppo kannattaa.

5 Liikuntalautakunnan lausunto kaupunginhallitukselle valtuustoaloitteesta prosenttiperiaatteen käyttöönotosta täydennysrakentamisen tukemiseen (pdf) (html)

Päätöshistoria (pdf) (html)

Ok.

6 Liikuntatoimen vuoden 2014 irtaimen omaisuuden perushankintamäärärahojen käyttösuunnitelman hyväksymistä ja käyttöoikeuden myöntämistä koskevan päätöksen osittainen muuttaminen (pdf) (html)

Päätöshistoria (pdf) (html)

Ok.

7 Liikuntatoimen talousarvion toteutumisennuste vuodeksi 2014(pdf) (html)

Päätöshistoria (pdf) (html)

Budjetissa pysytään ja sitovat tavoitteet saavutetaan.

1 Liikuntalautakunnan lausunto viiden helsinkiläisen yhdistyksen aloitteesta, joka koskee maksuttoman sporttikortin myöntämistä yli 68-vuotiaille helsinkiläisille (pdf) (html)

”Liikuntalautakunta katsoo, että erillisen maksuttoman sporttikortin myöntäminen yli 68-vuotiaille helsinkiläisille ei ole edellä mainituilla perusteilla tarkoituksenmukaista.” Ei valittamista. Ikäsidonnaista ilmaista liikuntakorttia vastaan puhuu useampikin seikka:

  • Ilmaiset liikuntakortit eivät ole vastaavissa kokeiluissa aktivoineet uusia ihmisiä liikkumaan, vaan korttia ovat käyttäneet jo muutenkin liikunnnallisesti aktiiviset
  • Ikä ei kerro ihmisen maksukyvystä mitään. Helsingissä on hyvätuloisia eläkeläisiä ja erittäin pienituloisia nuorempia ihmisiä. Alennukset pitää kohdistaa ihmisten maksukyvyn, ei iän perusteella
  • Ikäihmisten sporttikortin aiheuttama tulonvähennys on pois viraston käyttömenoista. Ilmaislippuja tehokkaampia tapoja aktivoida liikumattomia vanhoja ihmisiä on järjestää ohjattua liikuntaa lähipalveluna. Tähän tarvitaan rahaa.

1 Liikuntalautakunnan lausunto kaupunginhallitukselle valtuutettu Nyholmin ym. valtuustoaloitteesta uimarantojen toiminnallisten mahdollisuuksien parantamisesta (pdf) (html)

Ponttoneja uimarannoille. Ei onnistu koska turvallisuus ja Tukes. Ok.

2 Liikuntalautakunnan esitys kaupunginhallitukselle pitkäaikaisesta vuokrasopimuksesta Keskinäinen Kiinteistöosakeyhtiö Tapani Pietarilan kanssa Sarvaston venesatama-alueella sijaitsevasta maa-alueesta (pdf) (html) 

Vuokrattava alue.

Vuokrattava alue.

Laajasalosta vuokrataan tontti veneiden talvisäilytystä ja -huoltoa tarjoavalle yritykselle. Ok.

Liikuntalautakunnan esitys kaupunginhallitukselle pitkäaikaisesta vuokrasopimuksesta Kiinteistö Oy Köysi ja Potkurin kanssa Sarvaston venesatama-alueella sijaitsevasta maa-alueesta (pdf)(html)

Toinen yritys samalla alueella. Ok.

4 Liikuntalautakunnan esitys kaupunginhallitukselle pitkäaikaisesta vuokrasopimuksesta Vmax Oy:n kanssa Sarvaston venesatama-alueella sijaitsevasta maa-alueesta (pdf) (html)

Liite 2 VMax vuokra-alue

Kolmas. Ok.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
%d bloggaajaa tykkää tästä: