Liikuntalautakunta 27.2.

Tämä blogi tulee nyt todella myöhään, pahoittelut. Puolustuksen puheenvuoroon kuuluu vetoaminen viime viikonloppuiseen Helsingin miekkailijoiden toimintakertomuksen ja -sunnitelman kirjoitusurakkaan ja viikon työkiireisiin.

Tämän päivän kokouksen asialista. Tällä kertaa ei ole kovin ihmeellisiä asioita päätettävänä.

4 Liikuntalautakunnan lausunto kaupunginhallitukselle koskien Myllypuron Tenniskeskus Oy:n lainahakemusta (pdf) (html)
Liite 1 lainahakemus

Myllypuron Tenniskeskus Oy:n aikomuksena on korvata vanha ylipainehalli kiinteällä Janus-hallilla. Nykyinen ylipainehalli on käyttöikänsä loppupäässä. Normaalin käytännön mukaisesti yritys hakee kaupungin urheilu- ja ulkoilulaitosrahastolta lainaa korkeintaan 40 % hankkeen kokonaiskustannuksista, tässä tapauksessa 145 k€ 645 k€ hankkeesta.

Ok.

5 Vuoden 2014 talousarvion liikuntapaikkojen investointimäärärahojen käyttösuunnitelman hyväksyminen (pdf) (html)
Liite 1 Työohjelma 17 2 2014

Viraston 10,7 miljoonan euron investointimääräraha on valitettavan pieni, eikä juurikaan mahdollista uusien liikuntapaikkojen rakentamista, vaikka Helsinki kasvaa ja uusille asuinalueille pitäisi rakentaa myös uusia liikuntapaikkoja. Suurin osa rahasta, 7 M€, menee olemassa olevien paikkojen peruskorjaukseen. Suurimmat uusinvestoinnit kohdistuvat Käpylän liikuntapuistoon (400 k€) ja Kivikon hiihtohallin loppuunsaattamiseen (470 k€). Isoimmat peruskorjaustyöt kohdistuvat Uimastadioinin katsomorakennukseen (770 k€), Kisahalliin (347 k€) Oulunkylän liikuntapuiston huolto- ja katsomorakennukseen ja Pirkkolan jäähalliin (547 k€).

Ok.

käyttösuunnitelmassa suurin osa

6 Liikuntatapahtumien tukemiseen osoitetun määrärahan jakaminen vuodeksi 2014 (pdf) (html)
Liite 1 Haetut tapahtuma-avustukset 2014 työryhmälle

Erillinen työryhmä (johon minäkin kuulun) käy läpi tapahtuma-avustushakemukset ennen lautakunnan kokousta ja tekee ehdotutuksen lautakunnalle määrärahan jakamisesta. Hakemuksia on yhteensä 70. Rahat jaetaan viime vuonna uudistettujen myöntämisperusteiden perusteella.

1 Kaupunginhallitukselle tehtävä esitys Finland Tennis Oy:n pitkäaikaisen vuokrasopimuksen muuttamiseksi (pdf) (html)

Pyydetään kh:lta lupaa muuttaa maanvuokrasopimuksen yksityiskohtia. Ilmeisesti lisärakentamisen vuoksi aikaisemman päätöksen mukaan. Esityksessä jää kyllä vähän epäselväksi miksi vuokrasopimusta ollaan muuttamassa. Ehkä se selviää kokouksessa. Ok?

1 Paloheinä Golfin huoltorakennuksen vuokraaminen kahviotoimintaa varten (pdf) (html)
Liite 1 Vuokrasopimusluonnos

Paloheinän ulkoilumaja joudutaan sulkemaan tunnelityömaan vuoksi ja sille korvaavaksi palveluksi  Paloheinä Golfin huoltorakennuksen kahvio ja pukutilat vuokrattaisiin virastolle talviajaksi 7000 € per kausi. Ok.

2 Maa-alueen vuokraus Käpylän liikuntapuistosta Käpylän Juniorihalli Oy:lle (pdf) (html)
Liite 1 Hakemus, Käpylän Juniorihalli Oy, allekirjoituksin
Liite 2 Hakemus, Käpylän Juniorihalli Oy
Liite 3 Maa-alueen vuokraus liikuntatoimintaan (jalkapallo) osoitteessa Mäkelänkatu 72 (76), Käpylän liikuntapuisto
Liite 4 Vuokrasopimusluonnos
Liite 5 Karttaliite
Päätöshistoria (pdf) (html)

Käpylän Juniorihalli Oy  haluaa uusia huonokuntoisen tekonurmikentän ja haluaa pidentää samalla kentän vuokrasopimuksen pituutta. Tässäkin vuokrasopimuksessa vaaditaan, että ”vuokralaisen tulee veloituksetta varata arkipäivisin kello 8.00 – 16.00 välisenä aikana koululaisten päiväkäytölle ajat vuosittain keväällä huhtikuun alusta toukokuun loppuun sekä syksyllä elokuun puolivälistä lokakuun puoliväliin asti”.

Ok.

1 Itä-Helsingin melojat -IHME ry:lle vuokrattava määräala melontatoimintaa varten (pdf) (html)
Liite 1 Sopimusluonnos
Liite 2 IHME ry vuokra-aluekartta _-2014_GK25

Vuokrataan alue  Itä-Helsingin Melojille, koska ”täydentää helsinkiläistä melontayhdistystoimintaa tarjoamalla melontamahdollisuuksia Itä-Helsingin vesillä”. Ok.

One Reply to “Liikuntalautakunta 27.2.”

  1. […] oli jo edellisen kokouksen asialistassa, mutta silloin esittelijä veti asian pois lisäselvityksiä varten. Ilmeisesti asioihin on saatu […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
%d bloggaajaa tykkää tästä: