Liikuntalautakunta 12.12. 2013

Ulkomaanmatkan vuoksi en päässyt edelliseen kokoukseen, joten ensi torstaina palataan pienen tauon jälkeen lautakuntahommiin. Ihan mielenkiintoisia asioita tiedossa.

4 Esitys kaupunginhallitukselle liikuntalautakunnan hallinnassa olevan Uunisaaressa sijaitsevan ravintolarakennuksen siirtämisestä kiinteistölautakunnan hallintaan (pdf) (html)

”Hallinnoinnin siirtoa kiinteistövirastolle esitetään siksi, että ravintola- ja kylpylätoiminta eivät ole liikuntaviraston varsinaista ydintoimintaa.” 

’Nuff said. Ok.

5 Liikuntalautakunnan lausunto Herttoniemenrannan Reginankuja 3 asemakaava- ja asemakaavanmuutosehdotus nro 12234 (pdf) (html)

Rakennetaan asuntoja pitkään tyhjänä olleelle tontille, joka on ollut varattu konferenssi, -kylpylä- tai hotellirakennusta varten. Erinomaista täydennysrakentamista! Ok.

Herttoniemenrannan Reginankuja 3 asemakaava- ja asemakaavanmuutosehdotus

Herttoniemenrannan Reginankuja 3 asemakaava- ja asemakaavanmuutosehdotus

Herttoniemen Siilitien ja Kettutien alueen asemakaava- ja asemakaavan muutosehdotus

Herttoniemen Siilitien ja Kettutien alueen asemakaava- ja asemakaavan muutosehdotus

6 Liikuntalautakunnan lausunto Herttoniemen Siilitien ja Kettutien alueen asemakaava- ja asemakaavan muutosehdotus nro 12220 (pdf) (html)

Ok.

7 Uudisrakennus- ja perusparannusmäärärahojen käyttösuunnitelman tarkistaminen (pdf) (html)

Muun muassa veneväylien ja -satamien ruoppaukseen on kulunut ennakoitua vähemmän rahaa ja määrärahat siirretään muille kohteille, muun muassa Lauttasaaren liikuntapuiston ja Munkkiniemenkentän perusparannukseen. Olisi hyvä tietää kuitenkin miksi Kisiksen peruskorjausmäärärahoja siirretään 55 000 euroa Lauttasaareen, Kisis on kyllä yleisen kohennuksen tarpeessa.

Ok.

8 Liikuntatoimen talousarvion toteutumisennuste vuodelle 2013 (pdf) (html)

Sitovat toiminnalliset tavoitteet, kuten esimerkiksi eri liikuntapaikkojen aukiolopäivät tullaan saavuttamaan. Lisäksi toimintakate on 0,7 milj. euroa plussalla vaikka menot ylittyvät 1,3 miljoonalla eurolla johtuen liikuntalaitosten pääsymaksujen, venepaikkamaksujen ja vuokratuottojen hyvästä kertymästä. Siunattu olkoon nettobudjetointi!

1 Helsinki Stadion Management Oy, vuokrahakemus Töölön pallokenttä 7 alueelle (pdf) (html)

Teeman esittelyn, kehittelyn, sivuteeman, kertauksen ja tolkuttoman pitkäksi venyneen kadenssin jälkeen alkaa tämä Pallokenttä-sinfonia lähestyä viimeisiä tahtejaan. Asian soutamisen ja huopaamisen aikana on Pirkkolan hiekkakenttä muutettu kumirouhetekonurmikentäksi ja sen alle on asennettu putkisto kentän lämmitystä varten. Esillä on ollut kentän lämmittäminen pelikuntoiseksi ainakin valtaosaksi vuotta viereisen jäähallin lauhdevesillä. Pallokenttä 7:n vuokrauksen jälkeen viraston käyttömenot pienenevät 35–40 000 €/ vuosi lämmityksen osalta, mikä voitanee ainakin osaksi käyttää Pirkkolan kentän lämmityskustannuksiin. Eli, tällä mennään.

2 Salmen ulkoilualueella sijaitsevien hiihtohissien myymiseen liittyvän liikuntalautakunnan 11.6.2013 (149 §) päätöksen muuttaminen (pdf) (html)

Muutetaan aikaisempaa päätöstä ja alennetaan myyntihintaa 20 k€:sta 15 k€:n koska ohjauskoppia ei ole voitu toimittaa sovitussa aikataulussa. Ok.

1 Liikuntalautakunnan lausunto kaupunginhallitukselle Marjaniemen Purjehtijat ry:lle myönnetyn lainan takaisinmaksusuunnitelman muutoksesta (pdf) (html)

Marjaniemen Purjehtijat ry:llä on ollut positiivinen ongelma: jollakoulujen suosio ja kilpailevien juniorien määrä on ylittänyt odotukset ja seura on joutunut investoimaan kalustoon. Pyytävät kahta maksuvapaata vuotta lainan takaisinmaksuun. Tässä tuetaan toimintaa ja ennen kaikkea vielä kohtuuhintaista ja matalan kynnyksen junioritoimintaa seinien kustannuksella, eli oikealla asialla ollaan. Ok. Tosin, päätösesityksessä toivoisi kerrottavan minkä suuruisesta lainasta ja lyhennyseristä on kyse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.
%d bloggaajaa tykkää tästä: